Opšti uslovi koji se odnose na korišćenje našeg sajta i kupovinu u našoj internet prodavnici.


Korišćenje sajta tolsen.rs
 

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta  za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisnicima sajta  zabranjeno je korišćenje posebnih programa  radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.


Opšti uslovi kupovine
 

1. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca mejlom ili telefonom.
4. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
5. U slučaju neusklađenosti cena isporuke , o promenama ćete biti obavešteni pre slanja pošiljke.Garancija kvaliteta
 
Davalac garancije  garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
Garantni rok počinje danom prodaje  uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.
Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.


Reklamacija i povrat robe 
 

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

* Reklamacija prilikom instalacije ili prvog puštanja u rad - Ukoliko se prilikom instalacije ili prvog puštanja u rad  konstatuje da je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan,  ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku.
 

* Reklamacija u  garantom roku - Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
U tom slučaju, proizvod šaljete u servis isključivo na adresu ovlašćenog servisa koja je upisana na garantnom listu. U slučaju slanja proizvoda u neovlašćeni servis proizvod gubi garanciju.

* Otkazivanje porudžbine - (U slučaju otkaza porudžbine ztr Sky ne snosi troškove transporta)
Ako niste zadovoljni, iz bilo kog razloga proizvodom koji ste dobili, možete ga bez problema vratiti u roku od 14 dana od dana prijema robe i zameniti za drugi ili dobiti povraćaj sredstava. Prilikom vraćanja proizvoda, koji mora biti zapakovan po propisu kurirskih službi, neophodno je da se proizvod vrati u istom stanju kakav je stigao kod kupca (bez ikakvih tragova korišćenja i oštećenja), sa svom pratećom dokumentacijom i dodatnim elementima ili opremom koju ste dobili (račun, garancija, uputstvo, pakovanje itd). Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.
Kupac pre zamene robe popunjava Obrazac za odustanak od kupovine, koji je dobio uz proizvod i isti šalje sa proizvodom koji se vraća. Po prijemu robe u skladu sa željom kupca ztr Sky će Vam vratiti novac ili zameniti za drugi. Troškove povrata robe snosi kupac.
Molimo Vas da pre bilo kakvog korišćenja uredjaja pažljivo pročitate uputstvo za upotrebu i uslove garancije. Uredjaje pažljivo koristite u skladu sa uslovima bezbednosti, koje su opisane u uputstvu. Ako uredjaj nije namenjen deci, strogo vodite računa da ne bude nadohvat ruku da ne bi došlo do povrede. Ako Vam nisu jasne instrukcije korišćenja opisane u uputstvu, molimo Vas da pozovete ovlašćeni servis radi konsultacija


Privatnost podataka i kolačići engl. cookies 
 

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

U ime ztr Sky obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing i sms lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u ztr Sky odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.
 

Saglasnost i promene uslova 

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
ztr Sky se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.